FRK. NITOUCHE

Handling:

Hr. Celestin er ansat som organist ved en klosterskole for unge piger. Charlotte Borg, alles øjesten og en flittig elev hos Celestin, finder ud af at han fører en dobbelttilværelse som den pæne og fromme Celestin om dagen og charmør og operettekomponisten, Hr. Floridor, uden for klostermurene.

En dag meddeler klosterskolens priorinde til Charlotte, at hendes forældre har fundet en ung mand, som hun skal giftes med. Allerede samme dag skal hun rejse hjem til København, under behørig eskorte af Hr. Celestin. Dette kommer ret ubelejligt for ham, idet hans operette skal have premiere samme aften. De to teatertossede tager til premieren i stedet for at rejse til København.

Samtidig på Husarkasernen tilkalder ritmesteren den unge premierløjtnant Parsberg, for at meddele ham, at hans forældre har fået kendskab til hans udsvævende liv og derfor påtænker ægteskab mellem ham og den lille klosterfrøken Charlotte Borg. Disse to har aldrig set hinanden. Dog har de snakket sammen på hver sin side af en skillevæg i klostret.

På teateret går alt galt. Primadonnaen Corinna, som Floridor har kurtiseret forlader teateret i vrede og Charlotte, som kender alle Corinna's sange, træder til for at dublere. Under navnet Frk. Nitouche får hun bragende succes og forelsker sig i en ung elegant husarofficer og han i hende. Floridor arresteres for at have fornærmet Corinna, men sammen lykkedes det Charlotte og Floridor at flygte, skarpt forfulgt af husarene.

De undslipper, og kommer i en elendig forfatning tilbage til klosteret og her skal de meget spegede tråde udredes.