Advisory Board

Operettekompagniet Polyhymnias tre advicers stiller deres professionelle kunnen og viden til rådighed for foreningen i produktionsspørgsmål, ansættelser eller andet.

 
 
phillipa.jpg

Philippa Cold

Den danske sopran Philippa Cold har diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har siden taget solistklassen i Odense samt Operastudio i Stockholm. For tiden studerer hun hos verdenssopranen Eva Johansson og tenoren Reinaldo Macias.

Philippa Cold debuterede i 2011 som Donna Anna i Mozarts opera Don Juan i Odense. På Stockholm Opera Studio har hun arbejdet med de store, virtuose roller af Richard Strauss og Vincenzo Bellini.

Phillipa Cold har medvirket i Polyhymnias opsætning af ‘Piraterne fra Penzance’ af Gilbert og Sullivans i 2015 som Mabel foruden i titelrollen i den anmelderroste ‘Den skønne Helene’ af Offenbach i 2016.

Se mere på www.philippacold.dk

 
phillip faber.jpg

Phillip Faber

Phillip Faber er uddannet komponist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium 2011 og siden som kordirigent fra Kungliga Musikhögskolan, Stockholm 2014.

Phillip Faber har blandt andet været korleder på Gladsaxe Ny Teater og Betty Nansen Teatret foruden førstedirigent for Det Danske Drengekor samt pianist og domptør hos Houdini operaimpro. Derudover fungerer han som jurymedlem i Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence og er beskikket censor for musikkonservatorierne. Phillip Faber er i dag chefdirigent for DR Pigekoret samt kunstnerisk ansvarlig på Malko Dirigentskolen.

Phillip Faber har medvirket i Polyhymnia som dirigent 2005-06.

Se mere på www.phillipfaber.dk

 
tine topsøe.jpg

Tine Topsøe

Tine Topsøe er uddannet musikteaterinstruktør ved Hochschule für Musik und Theater i Hamborg. Hun afsluttede sin uddannelse i 2011 med “The Rape of Lucretia” i samarbejde med Staatsoper Hamburg. Siden da har hun bl.a. instrueret “Madame Butterfly” på Operaen i Kristiansund, “Cosí fan tutte” ved Bodensee i Tyskland og “Martyriet” ved Det Kongelige Teater i København.

Tine Topsøe har været med i Polyhymnia, hvor hun bl.a. har instrueret “Den glade enke” af Franz Lehar ”Mød mig på Cassiopeia” af Kai Norman Andersen og ”Flagermusen” af Strauss.

Se mere på www.tinetopsøe.dk